КОМПАНИЯ СЭА - БОЛЕЕ 20 ЛЕТ НАДЕЖНОГО ПАРТНЕРСТВА!

понедельник, 19 августа 2013 г.

Телеканал "Київ" про перші "перехоплюючі" парковки виробництва СЕА

Біля станції метро «Іподром» запрацював перший автоматизований «перехоплюючий» паркінг на 205 місць. Година стоянки коштує 5 гривень. За дорученням Президента, у столиці розробили цілу програму облаштування таких стоянок. Аби розвантажити центр Києва, на кожному в'їзді до міста побудують по дві такі парковки.


Автовласники:
  - Залишили авто на стоянці та поїхали до центру на метро - зручно та економно.
 - Паркування на півдоби коштує 11 гривень.

Діана Панченко,  журналістка:

- На машині у таку тягучку до центру швидко не дістанешся - розмірковує Олексій. У таких ситуаціях, каже, перехоплюючий паркінг стає у нагоді.

Юрій Гуреєв,  начальник відділу автоматизації паркування КП "Київтранспарксервіс":

- Вот сейчас опаздываю, понимаю, что пробка - понимаю, что быстрее будет на метро доехать.

Ціни тут дійсно нижчі за середні по місту: 5 гривень - година, 22 - ціла доба. І не треба переживати за безпеку автівки.

 Автовласники:

- Машину оставил на паркинге и можешь не бояться, что машину кто-то поцарапает или ударит.
- Усе автоматизовано - система відеонагляду, в’їзна стійка для видачі талонів, шлагбауми. Вартість послуги розраховує термінал.  

 Контролер сканером зчитує штрих-код на талоні на в’їзд - на комп’ютері автоматично з’явиться сума коштів. У тестовому режимі цей паркінг працює вже два місяці. За цей час стало зрозуміло, що стоянкою користується багато гостей столиці, і це значно сприяє розвантаженню центру міста - розповів заступник голови КМДА Михайло Костюк. За дорученням Президента в Києві розробили програму облаштування таких стоянок.

Михайло Костюк,  заступник голови КМДА:

- Київський гість зацікавлений в тому, щоб у центр Києва не їхати. Ми маємо 6 головних в’їздів до міста. Перша черга - це обладнання 6 пар таких паркувальних майданчиків з кожного в’їзду до міста. На часі - облаштування перехоплюючого паркінгу біля станції метро Теремки. А до 2015 року побудують 3 тисячі таких паркомісць.

Діана Панченко, Михайло Кльокта, телеканал "Київ".

Комментариев нет:

Отправить комментарий